onsdag, november 12, 2014

Det går langsomt, men sikkert fremadDen første strømpe/sok er færdig........det går altså ikke specielt hurtigt det her, men jeg kan mærke at det er godt for den stresstilstand jeg er/har været i, at jeg strikker på noget jeg skal koncentrere mig om. Jeg har helt tydeligt fået det meget bedre indenfor de sidste par uger og det tror jeg helt sikkert skyldes at jeg igen har taget mig tid til lidt mere strik og at jeg har valgt noget hvor jeg er nødt til kun at tænke på hvad det er jeg strikker. 
Dem der kender mig og har fulgt bloggen længe ved jo sikkert godt at jeg ofte vælger tv-strik (altså noget der er nemt) eller helt almindelige plain sokker som jeg jo nærmest kan strikke med hovedet under armen ;-)

Jeg skal på arbejde i dag og i morgen og så har jeg fri/er sygemeldt ihvertfald indtil den 3. december. Jeg skal en tur på Sygehus Vendsyssel i Hjørring og opereres for brok.......lover ikke det hjælper på mit brokkeri.


Sidste efterår lavede jeg en del styrketræningsøvelser herhjemme og deriblandt den såkaldte "planken". Det vil jeg så absolut ikke anbefale at man laver hvis man på et tidligere tidspunkt har fået lavet et kejsersnit......ihvertfald så "sprang" jeg op indvendig og som følge deraf fik jeg en brok. Jeg har fået en længere forklaring på det af lægen der skal operere mig, men det er noget omfattende at forklare og jeg er heller ikke helt sikker på jeg forstår det hele selv, så jeg nøjes med denne simple forklaring og det er vel også nok. Ihvertfald skal jeg "fikses" den 19.11 
Jeg håber det er noget jeg kommer hurtigt og nemt over, da jeg er frygtelig nervøs for min løbetræning......jeg kan jo nærmest ikke undvære mine løbeture, men er selvfølgelig klar over at det bliver jeg nødt til i en periode. Håber bare jeg kommer hurtigt i gang igen.
Jeg har forøvrigt lavet mig en løbe blog så hvis nogen skulle få lyst så er I velkomne til at følge med på Elsker mine løbesko 

8 kommentarer:

 1. De er bare så flotte de sokker...... godt strikkeriet også giver andre fordele end varme fusser :-))
  Sikke noget med den "planke" :-)) Vil ønske dig held og lykke d. 19. og håber du er hurtig frisk igen :-))
  Knus Majbrit

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Majbrit, ja jeg håber også jeg hurtigst muligt er frisk igen, så jeg kan få løbeskoene på igen ;-)

   Slet
 2. Pøj pøj med operationen. Hvem tænker på, at sådan noget kan ske, når man "lige" laver planken. Øv.
  Sokken er super flot :-). Det er nemlig godt for sjælen og sindet at nørkle og fordybe sig i det.
  Et virtuelt kram herfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne-Mette :-) Nej jeg havde ikke lige tænkt på at det kunne være farligt hvis man havde fået lavet kejsersnit, men jeg laver ALDRIG mere den øvelse!

   Slet
 3. Krydser finger for at det går godt den 19/11.
  Sokkerne er bare så flotte. Hvor har du opskriften fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Merete :-)
   Opskriften er fundet på Ravelry og hedder Fidelio :-)

   Slet
 4. Hej Jane. Sikke en sej sok :-) og alt godt med hensyn til din operation. Jeg mangler lige at kigge forbi din løbeblog - det gør jeg snarest.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette :-) Jeg er glad for du vil kigge forbi løbebloggen også......det er sjovest at skrive hvis man ved nogen også læser det man skriver :-)

   Slet