tirsdag, juni 10, 2014

Små-strik

 Lige for tiden bliver der strikket småt......herligt strik, hvor man ikke behøver at tænke ret meget undervejs ;-)

Her er det to par babystrømper til Mødrehjælpen


Og her er det blevet til et par strømper til pigerne på Hanne-Marie hjemmet i Roskilde
Og for at blive ved velgørenhedsstrik, så er der også lige et par huer til mødrehjælpen.


Sidst men ikke mindst skal min gravide kollega ha´ et par undertrøjer, strikket efter opskriften på Baby-i-rib.......en helt igennem fantastisk opskrift, som jeg virkelig kan anbefale.


Det er igen længe siden jeg har skrevet herinde og siden sidst har jeg været en tur på Sygehus vendsyssel i Hjørring.......akut indlagt efter en ond ond mavepine, som viste sig at stamme fra en brok jeg åbenbart har i et operationsar fra et kejsersnit.....det blev dog ikke til en akut operation, men derimod til en indkaldelse til senere operation og forundersøgelse den 9. september.

Vægt mæssigt har jeg nået mit mål og har i alt tabt mig 37,7 kg siden 14. april sidste år og jeg er meget glad for resultatet. Jeg har det så meget bedre både fysisk og psykisk og har faktisk ikke haft de sædvanlige nedture som jeg plejer at ha´ en snert af i vinterhalvåret.......det er selvfølgelig muligt at det kan tilskrives den usædvanlige milde vinter, men jeg er mere tilbøjelig til at tro det skyldes mine løbeture, som jeg for alt i verden ikke vil undvære......ja hvem skulle ha´ troet det? ikke mig ihvertfald, men jeg elsker de løbeture hvor man kommer ud i den friske luft og bliver totalt afstresset og ingen der forstyrrer....en slags mentalt pusterum og jeg får en masse energi og overskud af det. Det er velvære for krop og sjæl ;-)

4 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. 37.7 hvor er det bare flot.
  Dejlige ting du har strikket. Opskriften til babyundertroejen, er det Ravelry????

  SvarSlet
  Svar
  1. Opskriften er fra design.club.dk og er lavet af Else Schjellerup.

   Slet
 3. så skjønt babystrikk, hilsen Beth fra Norge

  SvarSlet