søndag, september 30, 2012

Så´n en tidlig søndag morgen

Jeg stod op kl 05.40 her til morgen…kunne simpelthen ikke sove længere.

Indtil videre har jeg nået at få vasket tøj, hængt det op og fået sat endnu en maskine i gang.

Tømt opvaskemaskine.

Hæftet ender på 2 par strømper…til mig og til Jonas.

tidlig morgen 003

tidlig morgen 002

Strikket på en pulsvarmer.

Lavet morgenboller (er til hævning nu) så de er sikkert nået at blive bagt inden resten af familien står op.

tidlig morgen 001

Uhh hvor jeg elsker den slags morgener, hvor jeg bare har fred og ro til at lave alt det jeg elsker.

Fra i morgen og de næste 4 uger skal jeg på skolebænken til efteruddannelse om hvordan vi i hjemmeplejen håndterer misbrugere og psykisk syge og det glæder jeg mig rigtig meget til, selvom det da nok bliver lidt svært at vænne sig til at skulle afsted hver dag. Man bliver hurtigt forvænnet med mange fridage når man er aftenvagt, men hvis bare kurset er spændende nok, hvilket jeg tror det er, så går 4 uger jo hurtigt.

onsdag, september 26, 2012

Hanne-Marie

MIT 001
“Hanne Mariehjemmet er et livgivende fristed for hårdt belastede kvinder fra misbrugs- og prostitutions-miljøet i Danmark. Hanne Mariehjemmet er Danmarks eneste krisecenter af sin slags. Vi tilbyder beskyttelse og ophold af 14 dages varighed til kvinder fra hele landet”. Citatet er taget direkte fra Hanne Marie hjemmets hjemmeside
På KS strikker vi bla. sjaler til Hanne Marie, men da kvinderne sandsynligvis ikke har plads, tid og overskud til at blokke sjalerne efter vask, har jeg lavet en opskrift på et sjal der ikke behøver blokkes.
Opskriften er gratis og kan downloades på Ravelry eller lige her
Håber I tager godt imod Hanne-Marie sjalet og at I fristes til at strikke det.
I princippet kan det strikkes i hvilket som helst garn, men jeg har brugt strømpegarn, af hensyn til at det skal kunne vaskes i maskine.
Garnet jeg har brugt er Drops Fabel longprint fv 623 Rose Mist….i alt knapt 3 nøgler. Sjalet er strikket på p 3,5
Sjalet er ret simpelt, strikket i retstrik med et enkelt hulmønster
MIT 004
og afsluttet med en I – Cord kant forneden.
MIT 010

tirsdag, september 18, 2012

En pose garn og et nyt projekt

 

Satsning 001

En pose garn….nok til 3 projekter…..i bunden ligger der noget Arwetta.

Satsning 002

Det første projekt er sat i gang….jeg kan desværre ikke fortælle så meget om det da det er et design der gerne skal ende med at komme i en håndarbejdsbog i 2013.

Det er et stort projekt at udvikle opskrifter, så der bliver nok lidt stille her på kanalen i den kommende tid, da det kræver arbejdsro at regne, gange og dividere…..åhh som jeg håber det vil lykkes for mig….én ting er at have idéen i hovedet, noget andet er at få den ned på papir og rent faktisk også få det strikket så det er brugbart. Projektet på billedet skulle gerne blive til en bluse i plus size….og så er resten ellers tys-tys indtil engang i 2013.

På pindene lige nu er også flere par sokker og pulsvarmere som jeg har fået bestillinger på af flere kollegaer i sort, hvid og grå så de matcher vores hjemmepleje-jakker. Så jeg har egentlig nok at give mig til, jeg mangler bare så frygtelig meget TID…..men det kan jeg jo læse mig frem til, at andre bloggere/strikkere også gør.

søndag, september 02, 2012

Lise-Lotte sokker

For nogen dage siden faldt jeg over en opskrift på babysokker på Ravelry og da jeg har en hel del rester til at ligge, var der ikke langt fra tanke til handling.

Resultatet ser i her….voila…to par babysokker.

Babysokker 001

De lyserøde er strikket i Arwetta classic og de lyseblå i bumbo babyuld.