onsdag, september 26, 2012

Hanne-Marie

MIT 001
“Hanne Mariehjemmet er et livgivende fristed for hårdt belastede kvinder fra misbrugs- og prostitutions-miljøet i Danmark. Hanne Mariehjemmet er Danmarks eneste krisecenter af sin slags. Vi tilbyder beskyttelse og ophold af 14 dages varighed til kvinder fra hele landet”. Citatet er taget direkte fra Hanne Marie hjemmets hjemmeside
På KS strikker vi bla. sjaler til Hanne Marie, men da kvinderne sandsynligvis ikke har plads, tid og overskud til at blokke sjalerne efter vask, har jeg lavet en opskrift på et sjal der ikke behøver blokkes.
Opskriften er gratis og kan downloades på Ravelry eller lige her
Håber I tager godt imod Hanne-Marie sjalet og at I fristes til at strikke det.
I princippet kan det strikkes i hvilket som helst garn, men jeg har brugt strømpegarn, af hensyn til at det skal kunne vaskes i maskine.
Garnet jeg har brugt er Drops Fabel longprint fv 623 Rose Mist….i alt knapt 3 nøgler. Sjalet er strikket på p 3,5
Sjalet er ret simpelt, strikket i retstrik med et enkelt hulmønster
MIT 004
og afsluttet med en I – Cord kant forneden.
MIT 010

6 kommentarer:

 1. Hvor er det flot! Det er fantastisk, at du har så meget overskud og er så betænksom. De bedste hilsner Lone, Silkeborg

  SvarSlet
 2. Flot sjal - og meget praktisk at det både kan gå i maskinen og ikke behøver blive blokket!!! Farven er altså helt vidunderlig; jeg har strikket et par strømper i Rose Mist, men det gør sig jo også bare supergodt i dette sjal!

  SvarSlet
  Svar
  1. Flot arbejde. Håber der bliver lavet en masse sjaler.

   Slet
 3. Hei og takk for at du har lagt deg til som følger i bloggen min :) Så flott ide dette med sjalene! Jeg må også si jeg er veldig misunnelig på fatene du fikk tak i på loppemarkedet! :)

  SvarSlet
 4. jättefin sjal! och tack så jättemycket för att du delar beskrivningen så generöst :)

  SvarSlet
 5. Hvor er det godt gået, at du tænker på de stakkels kvinder og har skabt dette smukke sjal. Tusind tak fordi du deler.

  SvarSlet