fredag, januar 06, 2012

Morgenstund

morgenstund 002

Da jeg kiggede ud af vinduet troede jeg et kort øjeblik at der var diset udenfor, indtil det gik op for mig at mine vinduer faktisk IGEN er ret så beskidte efter stormvejret. Gad vide om ham vejrguden i virkeligheden er vinduespudser og på den måde forsøger at tjene penge? Nå men det bliver ikke mine ruder han kommer til at tjene penge på, jeg gør det nemlig selv!

Dagen i dag byder på et besøg hos frisøren, et længe ventet besøg. Jeg skal nemlig sige jer, at jeg ligner, jeg ved ikke hvad. For at bruge min bedstes udtryk, så ligner jeg udskidt æblegrød ved juletid. Jamen det sagde hun altså altid, når noget så forfærdeligt ud og sådan kan vi da ik´ ha´ at jeg ser ud, vel?

4 kommentarer:

 1. Nej det er rigtig. Afsted med dig.
  God tur til frisør.

  Min vinduer ligner også noget der er løgn, men pudser jeg dem nu, kommer der mere blæsevejr og regn. Jeg gider det ikke....

  God week-end.

  kh. Lis

  SvarSlet
 2. Ja god tur til frisøren!!! det udtryk har vi også brugt i min familie. Jeg er så heldig at have en mand som elsker at vaske vinduer og det er jo skønt ! Det er også ham som gør rent her i huset ! han mener at jeg er bedre til at strikke ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg kender godt udtrykket. I vores familie siger vi "Du ligner døden fra Lübeck", jeg ved ikke hvad der er værst.
  Måske kan du bestille Helles mand til at pudse vinduerne, medens du er hos frisøren. Ham gad jeg i hvert fald godt låne.

  SvarSlet
 4. God tur til frisøren. Det plejer at gøre noget:-)

  SvarSlet