mandag, december 26, 2011

Sokkehoved

Når man nu strikker en hue i strømpegarn, må det jo blive til et sokkehoved!

Hue 016

I får altså kun et billede bagfra, da alle de andre billeder afslører for mange af de grå hår jeg har på hovedet.

Egentlig var det meningen Andreas skulle ha´ huen, men men men, den unge herre mener huen kradser og så skal han ihvertfald ikke ha´ nogen hue.

Huen er nu egentlig meget sød, baggy og lidt nissehueagtig hvis den havde været rød og hvid. Ren og skær tv-strik, når først ribben er overstået er det bare ret ret og ret….lige ud af landevejen.

FAKTA

Opskrift: Sockhead hat (ravelry)

Garn: 70 gram Bumbo strømpegarn fv. 171

6 kommentarer:

 1. Det ser ud til at være en lækker hue. Ærgeligt at den ikke lige faldt i smagen til den oprindelige ejer

  SvarSlet
 2. Det er en dejlig hue. De er nu noget kradsesarte de unge mennesker men så fik du dig da en lækker hue.

  SvarSlet
 3. Ser rigtig lækker og varm ud :)


  Hilsen

  Jens
  iphone 4 reparation
  http://www.mobilreparationer.dk/

  SvarSlet
 4. Fin hue - jeg strikkede selv en hue sidste år - til mig selv. Er absolut ikke ret øvet, men er god nok til bare at strikke derud af - bare ikke så god til at læse strikke-opskrifter. Men fortæl mig lige, når du så har strikket og strikket efter ribkanten, så huen har den ønskede længde, begynder du så at tage lidt ind, eller slutter du bare af med samme antal masker, som du hele tiden har strikket med? Min er også strikket i strømpegarn og synes bestemt ikke den kradser. Og jeg er normalt ikke så god til noget, der kradser....

  SvarSlet
 5. Hej.

  Jeg synes at det er super smart hue. Sådan en kunne jeg godt tænke mig at strikke, men kan ikke finde ud af at læse opskriften. Har du den evt på dansk?

  Mvh. Susan

  SvarSlet
 6. Jeg ville også meget gerne have opskriften på dansk - eller måske bare en forklaring? Jeg er engelsk-kyndig, men har ingen forstand på strik og min svigermor som skal strikke huen forstår ikke engelsk...

  Håber du vil give en vejledning :)

  SvarSlet