mandag, august 15, 2011

Jubii…

Tinas tørklæde 013

Endnu en fridag…..ja sådan er det når man har været på job i weekenden. Jeg er ikke ked af weekendarbejde, for jeg er egentlig glad for fridage på hverdage, så det kan jo ikke være bedre.

Ungerne skal begynde i skole i morgen, så mon ikke vi skal bruge lidt tid på at få penalhus og skoletasker bragt up-to-date. Jeg tror de trænger til at komme afsted igen, men ikke hvis de selv skal sige det. Jeg synes nu 7 ugers ferie må være nok!

5 kommentarer:

 1. Jeg har også fri i dag, jeg havde tjansen på arbejde i lørdags. Jeg nyder også at have en fridag i hverdagene ind i mellem. Jeg elsker de timers ro i huset det giver.

  God fridag til dig :-)

  SvarSlet
 2. Å ha en fridag i hverdagen, er så deilig!!! jeg jobber også i weekender, så derfor er de ekstra fridager gull verdt.
  Nyt dagen din.

  SvarSlet
 3. God fridag, vi er også igang med at få det sidste på plads så lillebror er klar til 2. kl.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. I dag er det helligdag hos os, saa hele familien er samlet. Mine piger begynder foerst i skole i september. Den er lang, ogsaa for boernene.

  SvarSlet
 5. Selv om jeg havde to ældre brødre, deres legekammerater samt mine egne at muntre mig med i ferier, ikke mindst sommerens, og at jeg desuden altid nød alenestunder, ja da glædede jeg mig de sidste par uger til skolestarten. Gensyn med klassekammerater, nye fag osv. :)
  ...ingen ny taske, madkasse, gymnastikdragt eller lign., og selvom tilhørende en såkaldt velhaverfamilie, ja da fik jeg lov til at købe max. tre nye blyanter pr. år. Da jeg i - vist 4. - fandt en pencil med udskiftelig stift, da var fremtiden given, nemlig at en æske med stifter kunne suppleres årligt. Den var jeg absolut med på, for i toppen af den sad et ubrugeligt viskestykke, men tog man det op, sad en blyants/stiftspidser, der sørgede for altid tydelig skrift, og så behøvedes ikke at løfte en finger for at hr. skolelærer sagde god for, at man vadede hen til spanden i venstre hjørne for at spidse sin blyant :-D ...til gengæld fik jeg jo så ikke scoret en del nye blyanter med smart tryk på, hulk :(

  SvarSlet