mandag, juli 25, 2011

Sikken sol…eller mangel på samme

 

haven 21.7.11 013

Jeg kan sørme godt forstå solsikken i haven ser temmelig træt ud. Det er jeg også efterhånden ved at være…..af den manglende sol forstås. Indimellem er jeg i tvivl om det er sommerferie eller efterårsferie jeg holder!

Nå, men eftersom jeg ikke kan gøre hverken fra eller til, kan jeg vel ligeså godt bare ta´ det med et smil.

Det kan heldigvis hjælpe på humøret at finde strikketøjet frem, så I dag har jeg været i Frederikshavn og sammen med tre andre strikkende kvinder har vi hygget os med garn og pinde og en hel masse snak. Ahh, lige hvad jeg trængte til.

4 kommentarer:

 1. Ja - den her sommer er ikke noget at snakke om. I hvertfald ikke vejrmæssigt. Jeg benytter mig også af det kedelige vejr til at få strikket en hel masse.
  Vi må håbe det bliver bedre.

  SvarSlet
 2. Ja - den her sommer er ikke noget at snakke om. I hvertfald ikke vejrmæssigt. Jeg benytter mig også af det kedelige vejr til at få strikket en hel masse.
  Vi må håbe det bliver bedre.
  (Undskyld dobbelt kommentar)

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejligt at du havde en god dag i Frederikshavn. Skønt at have sit striktøj, når nu vejret ikke kan stille med solskin

  SvarSlet
 4. Jeg savner dagene hvor man kan være ude fra morgen til aften og ungerne bare hopper i et par shorts og intet andet, nu ser det heldigvis ud til der kommer nogle stykker af slagsen.

  SvarSlet