søndag, oktober 17, 2010

Afslappende søndag

Efter de sidste ugers travlhed er det bare super at have efterårsferie nu. Søndagen er brugt på ren og skær afslapning med strikketøj i hænderne.

neonatal 003 TÆPPET MANGLER STADIG KANT PÅ DE 2 SIDSTE SIDER

Det jeg har valgt at strikke på i dag, er et tæppe til neonatal-afd. på Hvidovre hospital. Et projekt som I kan læse mere om ovre hos Christunte. Jeg regner med at strikke 3 – 4 tæpper inden jeg sender dem afsted, men ved så ikke om jeg når det inden konkurrencens deadline (1. dec.), men det er også ligemeget, da jeg ikke gør det for konkurrencens skyld, men fordi jeg selv har født børn for tidligt og ved, hvor stort et arbejde læger og sygeplejersker gør for at redde liv. Og så er det jo også en god måde til at komme af med sine rester af bomuldsgarn.

Opskriften på tæppet kan downloades ovre hos Pernille

Nu vil jeg fortsætte med at slappe af, mens manden kokkererer i køkkenet. Vi skal ha´ gammeldags grydestegt kylling og jeg lover jer det dufter himmelsk derudefra.

5 kommentarer:

 1. Du er jo et jern udi strikkeri, kender garntyper etc., og så kommer mit spørgsmål til dig: At strikke en hue i uldgarn, der ikke klør øremæssigt, hvad skal da vælges? Og ifald det kan blive et problem, hvilken anden garntype skal så bruges/iblandes forneden på huen???

  SvarSlet
 2. Og så er det bare SÅ meget hyggeligere, når de dér bitte små babyer ligger i noget andet end hvide stofbleer.

  SvarSlet
 3. ...jeps, det kan jeg ganske vel, altså strikke :-D
  - fra min mors arvemasse/gaver har jeg flere huer, men de er få små til Rimkogerens kønne hoved. Kontra har vi købt flere nymodens huer, med flees indeni, men acrylen klør, og i øvrigt er disse huttelihutter også for små...
  Jeg vil jagte dit forslag - og få gang i pindene *LOL*

  SvarSlet
 4. Mums, jeg kan dufte det miam.
  Flot taeppe, og rigtigt godt initiativ. God ferie.

  SvarSlet
 5. Så bra at du strikker til neonatalavdelingen. De blir sikkert glad for det fine teppet:)

  SvarSlet