onsdag, marts 10, 2010

De morer sig…

Manden og ungerne morer sig lige for tiden. Den her kæmpe klamme plastikeddderkop synes de er rigtig sjov at forskrække mig med. I weekenden havde de gemt den i vasketøjet, i går lå den under min dyne og i dag havde manden sat den på grydelåget. Og jeg er så dum, at jeg bliver lige forskrækket hver gang. Ak ja, men pyt, lad bare de små more sig ;-)

edderkop 003

Strikkerelateret så er det noget med snoninger jeg er i gang med.

snoninger 002

Og så er det endda lidt snyd, for den er ikke syet sammen endnu.  Farven er mest rigtig på det øverste billede.

snoninger 001

8 kommentarer:

 1. Uf da, sikke nogle kære familiemedlemmer du har ;-)
  Mit forhold til edderkopper er også såkaldt ret anstrengt. Vores tidligere hund, Zorro, yndede at bære alskens levende insekter ind i stuen for på sin plaid at lege lidt med dem, adrr. Han var et jern til at tage edderkoppen i munden, slippe den fri for at daske den let med pote, derefter retur i flab osv. Dog slap han, når kommando lød, og en solid skosål gjorde en ende på legetøjet. Mere delikat var ej snegle i hus, biller, græshopper, natsværmere, og et par gange en død fugleunge eller mus. Men ellers var Zorro en alletiders dejlig hund :-D ...og nej, han spiste aldrig skidtet; lod kadaver ligge, hvis ikke vi havde set hans funny time!

  SvarSlet
 2. Fy da føj da...

  Jeg ville gå helt i selvsving hvis det overgik mig; og jeg sku' nok finde en passende straf til synderen/synderne... ;o)
  Jeg er normalt ikke sart, men når det gælder edderbasser står jeg helt af, og går helt i panik...

  SvarSlet
 3. Haha, det er da lidt tarveligt, at de driller dig med edderkoppen - jeg håber ikke du er virkelig bange for edderkopper, for det er der jo nogen, der er :-)

  SvarSlet
 4. Anjoe ham zorro var vist en værre én.
  Vi har engang haft en kat, der fangede mus og tog dem med ind i huset for så at slippe dem fri og jagte dem rundt i huset. Jeg lover dig han var ikke populær når det skete :-)

  Blæksprutte/Britta jeg skal nok finde på en passende straf.

  Madame det kommer an på størrelsen af edderkopper, er de kæmpestore så er det ikke ligefrem det bedste jeg ved.

  SvarSlet
 5. Store edderkopper og slanger bwadrrrr, det er noget af det vaerste jeg ved, det giver mig helt myrekryb. Sikke dog noget, og saa i din seng hrmmm. Ved de ikke at halloween er overstaaet????? Men du maa have vaeret vaerd at se paa ved dine forskraekkelser haha. Bare alene tanken faar mig til at grine fnis.(Godt det ikke var mig)

  SvarSlet
 6. ej dem kan jeg nu heller ikke klare !

  Flotte snoninger du har strikket !

  SvarSlet
 7. Hviiiin, så åbner jeg lige din blog og hvad ser jeg? en kæmpe edderkop og blev jeg forskrækket?
  JAAAAA
  Hvor er den livagtig,jeg kan godt forstå, at du gipper, hver gang den dukker op.
  Så var det bedre at se på dine flotte snoninger :-D

  SvarSlet
 8. mon ikke jeg snart skal få gang i de snoninger.... jeg har gså et par edderkopper af samme "stand" som dine flere steder... mest for sjov...

  SvarSlet