tirsdag, september 15, 2009

Med i Hendes Verden....

...i denne uge er dette strikkehæfte, fyldt med opskrifter på vintertilbehør. Der er rigtig mange flotte opskrifter denne gang, så hvis du overvejer at købe hendes Verden denne uge, så synes jeg du skal gøre det. Om ikke andet så for hæftets skyld.


Inde i selve bladet er der ikke meget strik på programmet, men Hendes Verden tager da virkelig prisen for årets absolut gyseligste strikketingest. Et cykelhjelmsbetræk! Hvem i alverden har lyst til at køre med et betræk på sin cykelhjelm? Jeg har ihvertfald ikke, så meget kan jeg da sige. Faktisk er det en overvindelse i sig selv, bare at iføre sig cykelhjelm (gør det kun, fordi hvordan skal jeg ellers få ungerne til det?), men skulle jeg så ovenikøbet også ha´ betræk på hjelmen, ja så vil jeg hellere bruge mine gå-ben til at komme frem med.
Det var så lige min mening om den strikkeopskrift, men hvad med dig. Ville du iføre dig cykelhjelm med betræk på?

8 kommentarer:

 1. Du har så evig ret - den er gys skrækkelig!!! En hadegave?
  mange hilsner

  SvarSlet
 2. Haha, nej tak! :D Det minder lidt om en tehætte.

  SvarSlet
 3. Ojda! Den var - eh - spesiell. Tror ikke jeg vil ha en slik på hjelmen nei. Men det ser jo ut til å være mye annet fint i det heftet.

  SvarSlet
 4. Oplagt som hadegave:-)

  Jeg foretrækker min cykelhjelm som den er...jeg har ligesom vænnet mig til den og bruger den altid, når jeg cykler.

  SvarSlet
 5. Absolut en hadegave... men designerne ved HV har måske ikke lige haft en bedre idé til denne uges håndarbejde...

  SvarSlet
 6. He he... nej, jeg vil bestemt heller ikke putte sådan et bæst på cykelhjelmen... Kan vist godt gøre mig bemærket uden den slags påfund... ;o)
  Men jeg synes der er mange gode ting i hæftet; jeg har bl.a. overvejet at gå i gang med det røde halsrør... Det ser smadder lækkert ud...

  SvarSlet
 7. Nå det er det, det er - gik så hurtigt forbi uhyggen, at jeg aldrig fattede, hvad det var :-))). Iføre mig dén??? ALDRIG. Måske når der bliver 2 torsdage i samme uge.
  Hæftet er iøvrigt nogenlunde ok - der er da et par ting, som kunne overvejes.

  KH Gittemay

  SvarSlet
 8. Lige præcist dén model er gyselig. MEN min hjelm er iført et betræk! Jeg kører nemlig med en Yakkay med en orange "kasket" på, den matcher nemlig min cykel! :o)

  SvarSlet