onsdag, august 12, 2009

Jonas 1.b


I dag var så dagen, hvor Jonas skulle starte i 1.b.
Det er altså underligt, sådan at sende yngste i skole i 1. klasse og vide at det er sidste gang man følger sit barn i skole og bliver der til undervisningen er slut.
Jeg er ikke den ældste forældre i klassen, men næsten. Da ældste startede i skole, var jeg en af de yngste forældre;-)
Jeg håber de næste mange år kommer til at gå let og smertefrit for sønnen, og heldigvis er det nogen rigtig dygtige lærere han har fået. Vi kender begge lærere da ældste har haft dem, og ved at de kan deres kram.
Ældste startede til gengæld på hans sidste skoleår i folkeskolen, medmindre han vælger 10. klasse også.

2 kommentarer:

  1. Der er nu noget forunderligt ved sådan en skolestart. Min Jens startede i første klasse i mandags. Det har været en helt fantastisk oplevelse for ham. De fleste af forældrene i Jens' klasse er generelt af den modne type - det er godt for vi har fået børn lidt sent;-)

    Jeg håber, din søn kommer til at nyde skolen og dens udfordringer:-)

    SvarSlet
  2. Åh ja, så sært det er. Sådan havde jeg det også, da Lukas startede. Sidste gang. Egentlig lidt vemodigt - men også utrolig dejligt. Nu går han i 3. - og ja, tiden drøner bare deruda'. Men jeg har én, der er startet i 1. klasse - ældstebarnet er netop startet i 1.g - så det lugter da lidt af fisk, selvom hun kraftigt frabad sig, at jeg tog med :-)))))

    KH Gittemay

    SvarSlet