søndag, marts 08, 2009

Sikken weekend

Forhåbentlig blir det en stille søndag. Det trænger jeg ihvertfald til efter lørdagens strabadser.
Først skulle jeg til kontrol med mine kontaktlinser hos min optiker. Noget jeg er 2 gange årligt. Derefter hjem og ordne lidt husligt arbejde, såsom vasketøj og støvsugning (det trængte virkelig)
Manden skulle også nurses lidt, han har nemlig lagt sig med influenza (kvinder burde ha en medalje)
Derefter til 4 x børnefødselsdag hos min bror og svigerinde, som bor så langt ude på bøhlandet, at jeg måtte printe rutebeskrivelse ud fra Krak og alligevel lykkedes det mig at køre forkert. Stedsans ejer jeg ikke, men jeg kom da til fødselsdag.
Hjemvendt fra fødselsdag var der så lige en kæmpe stak reklamer som manden i et letsindigt øjeblik fredag havde lovet sønnen at hjælpe med at dele ud. Det kunne han så ikke pgr af influenza, så det hang også på mig. Kl 18.30 var vi endelig færdig med dem, og aftensmaden skulle på bordet. Det er meget meget sjældent menuen står på rugbrød til aften, men det gjorde den altså i går. Rugbrød med frikadeller fra dagen før. Nemt, godt og næsten ingen opvask :-)
Derefter skulle der læses blogs, mail og ikke mindst facebook. Og endelig blev der tid til lidt håndarbejde. Min forårstrøje er færdig, men der er lige lidt garnender der skal hæftes. Det havde jeg egentlig planlagt til i går, men sådan blev det ikke.
Jeg er begyndt på Drops trøjen og er færdig med ryggen.
I går til fødselsdagen fik jeg en bestilling på endnu et dukketæppe, så hæklenålen er atter fundet frem. Denne gang hækler jeg sekskanter (hexagon) i stedet for firkanter, så må vi se hvordan det flasker sig, men jeg tror det blir godt.
Jeg er også i gang med nr 2 par strømper til min mor. De blir strikket i pausen på job. Planen var at de skulle strikkes med magic-loop metoden, men det blev jeg hurtigt træt af. Strømper skal strikkes på 5 pinde, basta! Derimod gik det fint med at bruge magic-loop da jeg strikkede ærmerne på forårstrøjen.

8 kommentarer:

 1. Hej Jane.
  Det er altså en mors lod at være blæksprutte og træde til når alt andet kikser....
  jeg er imponeret over at du kan køre forkert....*G*

  SvarSlet
 2. Det lyder til at du har haft en hård lørdag - den med reklamerne lydder til at trække tænder ud. For min lørdags program til at blejne

  SvarSlet
 3. Jeg håber din søndag bliver lidt mindre hektisk :-)

  SvarSlet
 4. puha! der er godt nok gang i den hos jer! håber du får slappet lidt af i dag.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 5. Stop lige op, og træk vejret dybt, du har godtnok fart på. Go' søndag :)

  SvarSlet
 6. Hold da op en hekstisk lørdag.
  Kan godt forstå at du trænger til at slappe af.
  Men der kan da heller ikke være mere du skal nå?

  Nyd din søndag :-)

  SvarSlet
 7. Hu ha, jeg bliver helt forpustet! Sikke meget du har nået, men det er nok også kun en kvinde, som skulle påtage sig alt det! Tale om bläksprutte. Jeg håber, at du har haft en fredelig söndag.

  SvarSlet
 8. Pyh ha...det er da til at få åndenød af :-))))

  SvarSlet