lørdag, september 10, 2011

Nyt fra Hold Masken

Ja det er ikke fordi der sker så meget nyt her. Jeg har været syg i ugen der gik og har tilbragt 2 dage under dynen. Øv, det er ellers ikke et sted jeg gider at være om dagen, men det var nødvendigt. Heldigvis er jeg oppe igen, men med hovedet fuldt af snot og altså ikke 100 % frisk.

I formiddags var jeg til tjek med mine kontaktlinser (hvor var det underligt at sidde i stolen og Rie ikke var der). Da jeg var færdig måtte jeg lige forbi Ret og Vrang i gågaden i Hirtshals, hvor jeg faldt for et tørklæde, de havde opstrikket og udstillet i vinduet. Så jeg var simpelthen nødt til at købe opskriften he-he.

Vest og Susanne 003

Jeg købte også garn til de små firkanter…lækkert Duo garn…

Vest og Susanne 004

Til de store firkanter tror jeg, at jeg kan bruge noget af alt det Supersoft jeg har på lageret. Jeg forsøger ihvertfald og hvis ikke det fungerer sammen, så må der indkøbes nyt i en matchende farve.

Jeg har fået strikket en lille vest færdig. Jeg aner ikke hvem der skal ha´ den, men den kan indtil videre komme i gavekassen og så må jeg se om der dukker en modtager op.

Vest og Susanne 002

Den er strikket efter opskriften i Hendes Verden, men jeg har undladt kronen og strikket rillekant forneden i stedet for ribkant. Den er strikket i str 0-3 mdr i Sandnes mini alpakka.

Det er også blevet til en oprydning i min strikkekurv og 2 projekter er dermed afgået ved døden. Det ene var en ulden udgave af feminine flæser som det nok er et år siden jeg begyndte på, men jeg kom aldrig rigtig i gang med den og nu er den altså trævlet op igen og garnet må bruges til noget andet spændende. Det andet projekt var Overblik, som jeg må se i øjnene ikke skulle blive til noget. for det første bøvlede jeg meget med strikkefastheden og allerede da jeg begyndte på den kunne jeg nok se at den blev lige i det største til mig og nu hvor jeg har tabt mig 12 kg, så var den altså mega stor og jeg ved, at jeg aldrig ville komme til at strikke den færdig. Nu står garnet pænt rulle op, her ved siden af mig og hvad det bliver til, ved jeg ikke på nuværende tidspunkt.

6 kommentarer:

 1. Dejligt, at du har fået det bedre :-D Det tørklæde er da også bare for lækkert....det glæder jeg mig til at se færdigt. Og den lille vest er da super-sød i en rigtig dejlig farve. Hvis projekterne ikke "ruller" pindene, så er det oftest bedst bare "at strikke baglæns" - der er bestemt ingen grund til at have den slags liggende år efter år, så er det bedre at bruge garnet til noget andet ;o)
  Kh Karen

  SvarSlet
 2. Godt at bedring er paa vej. Der ser totalt laekkert ud det toerklaede.

  SvarSlet
 3. Kan godt forstå du faldt for det tørklæde. det er da fantastisk :-) og rigtig god bedring. Vi er vist mange der er ramt af efterårsvirus..

  SvarSlet
 4. Flot tørklæde og lækker strik.
  12 kg!! Det er jo helt vildt :)

  SvarSlet
 5. Flot tørklæde du har fået købt ind til, det glæder jeg mig til at se færdig.

  Sød lille vest du har strikket!

  SvarSlet
 6. Sød vest heldigt barn som får den:-) er der ikke også mødrehjælpen i randers? Ja at trævle
  op fordi man har tabt sig er da noget sjovere end omvendt... det er lidt svært at få strikket færdigt hvis man ved det strammer forkert...

  SvarSlet