tirsdag, juni 08, 2010

Noget af et puslespil

sokker gevinst 006

Strømperne på de korte pinde er færdige og det er ihvertfald ikke sidste gang de pinde kommer i brug. De var virkelig en fornøjelse at bruge :-)

En fornøjelse kan man så ikke ligefrem kalde garnet. Det første nøgle var helt okay, men da jeg skulle strikke nr 2 strømpe gik det helt galt. Der var indtil flere knuder på nøglet og hver gang der var en knude var farveforløbet vendt om, så det har jeg haft meget sjov ud af.

Jeg vil jo gerne ha´ begge strømper ens, så det har været noget af et puslespil at få det til at gå op i en højere enhed, men det lykkedes mig at få dem helt ens. Man er vel lidt perfektionist.

sokker gevinst 007

Til gengæld sidder jeg nu med en hel masse små nøgler af det auberginefarvede garn som der var masser af i nøgle nr 2. Det grønmelerede var der ikke meget af, så det hentede jeg fra resterne af det første nøgle. Jow jow det har skam været nervepirrende at strikke de her strømper :-)

9 kommentarer:

 1. Sikke et arbejde, men resultatet er da blevet godt, Jeg sørger også altid for at mine bliver ens, ellers synes jeg det ligner sådan noget 2. sorterings arbejde.

  SvarSlet
 2. Det er godt nok lidt af et arbejde, du har lagt for dagen for at få begge strømper ens
  Merete

  SvarSlet
 3. Det er godt nok surt når man render på sådan et nøgle garn :-( men flotte er de blevet.

  SvarSlet
 4. Sikken et arbejde, jeg havde nok opgivet. De er blevet flotte.

  SvarSlet
 5. De er blevet flotte...men hold da op for et arbejde.

  SvarSlet
 6. De er rigtig flotte dine sokker. Men ihh hvor et surt arbejde med at få sokkerne ens, også fordi der er knuder på garnet....:))

  SvarSlet
 7. Det var flotte farger på de sokkene, men synd med alle knutene da. Mye ekstra arbeid og mange ekstra tråder å feste. De ble jo fine til slutt heldigvis! :o)

  SvarSlet
 8. Det er da godt nok nogle bette stroempepinde du har faaet dig, og da noget traels garn. Knuder er bare saa irriterende, saa jeg tager hatten af for din taalmodighed.

  SvarSlet
 9. Jeg stiller mig i køen over "dem der er trætte af knuder på selvstribende strømpegarn", men det hjælper vist ikke så meget ;-)
  Flotte strømper der er kommet ud af anstrengelserne.

  SvarSlet