onsdag, april 08, 2009

Problemer med Ravelry


Øv, jeg har problemer inde på Ravelry. Når jeg lægger nye projekter ind kan jeg stort set kun navngive projektet og lægge foto ind. Jeg kan ikke skrive en dyt om hvilket garn jeg har brugt og pindestørrelse osv. Jeg kan heller ikke skrive kommentarer eller skrive i grupperne. Jeg har fået et spørgsmål til den første fiskehue jeg har lagt ind, men kan ikke svare. Det synes jeg er frustrerende. Nu ved jeg ikke om "anythingbutsocks" læser med her på bloggen, men hvis du gør, så er det ikke fordi jeg er uhøflig og ikke vil svare dig, jeg kan simpelthen ikke.
Men svaret er her: "Ja huen er virkelig virkelig nem at strikke"
Gad vide om det kun er mig her i lille DK der har problemer. Hvis jeg går ind og søger på fishhat er der omkring 835 der har lagt huen ind og på sidste side, vist nok side 60 kan jeg se at ihvertfald flere af dem der er lagt ind efter min heller ikke har skrevet noget som helst, så de må jo også have problemer.
Nå, men samtidig med ravleri-problemerne har jeg faktisk også fået en værre mas på Bloglines og jeg mistænker faktisk min opdatering til IE8 for at være synderen, men kan det virkelig passe?

8 kommentarer:

 1. Så er du heldigere end mig for hvis jeg forsøger så vil den kun tage projektet, hvis det er et af deres egne mønstre. Hvis jeg skriver eget design, kan det ikke registreres. Jeg har kunnet før men iflg det her har jeg kun 3 projekter og jeg har nok en 12-14 stykker, men kan ikke noteres eller rettere jeg kan ikke finde ud af at notere dem. Surt.

  SvarSlet
 2. Hej Karin
  Ja det er rigtig surt. Jeg ved ikke hvad der går galt, men trælst det er det ihvertfald. Vi må håbe der findes en løsning på et tidspunkt. Jeg har skrevet mail til dem, men fik svar tilbage at jeg skulle gå på deres hjælpe-chat. det synes jeg bare ikke mit engelsk er godt nok til :-(

  SvarSlet
 3. Hmmm mærkeligt. Jeg har ikke haft problemer.
  Jeg synes, du skulle prøve i en af hjælpegrupperne. De er meget flinke og hjælper alt hvad de kan også selvom ens engelske er lidt rustent!
  Kh og held og lykke
  Karen

  SvarSlet
 4. Jeg har nogen gange problemer når jeg skal lægge garn i mit stash.
  Så vil den ikke registrer det.
  Og nogen gang trækker den ikke garn fra mit stash hvis jeg har brugt det i et projekt.
  For mig hjælper det at slette garnet og lægge det ind igen.
  Nogen gange skal jeg gøre det flere gange, men indtil nu er det lykkedes tilsidst.
  Det problem du nævner har jeg ikke prøvet(7-9-13) :-)

  SvarSlet
 5. Jeg har også haft problemer, men har endelig fundet løsningen. Du har nemlig ret i at det er IE8 der driller - når du er på ravelry, så klik på "side" øverst på siden (ved siden af printerikonet) og vælg "kompatibilitetsvisning".
  Så kan du være med igen :-)

  KH Britta

  SvarSlet
 6. Tak Britta, det prøver jeg fluks;-)

  SvarSlet
 7. Jubii, det virker igen. Tak for hjælpen Britta :-))))

  SvarSlet
 8. godt jeg kunne hjælpe - det er jo ikke til at holde ud at ravelry ikke virker ;-)

  SvarSlet