fredag, februar 15, 2013

Fastelavnsboller


Bedre sent end aldrig :-)
 Andreas synes det er de bedste fastelavnsboller han nogensinde har smagt!



500 gr hvedemel
2 dl lunkent vand
50 gr gær
150 gram flydende becel
50 gram sukker
1 tsk vaniljesukker
1 tsk salt

Gær opløses i lunkent vand. Tilsæt de øvrige ingredienser.
Hæves lunt i 30 min.

Imens laves cremen af:
½ liter mælk og 1 brev dr. oetker kagecreme....se anvisning på pakken.

Dejen trilles til en pølse og skæres i ca 16 stykker. Hver stykke trilles til en bolle der trykkes helt flad. På midten lægges 1 tsk kagecreme og hver spids foldes op og trykkes godt fast. Lægges med sammenføjningen nedad på en bageplade med bagepapir. Bollerne efterhæves i 45 minutter og bages herefter i 12 - 15 minutter ved 200 grader.

Pyntes med glasur og krymmel eller hvad man nu har lyst til.