fredag, marts 30, 2012

Babytrøje af restegarn

 

rullegenser 002

Jeg elsker at få brugt mine garnrester og det er lykkes mig at få omdannet 93 gram garn Bumbo Babyuld til en trøje str. 6 mdr. Den ender som det meste af mit babystrik i kassen til mødrehjælpen. Opskriften er en gratis opskrift fra Nøstebarn. Jeg kan sagtens finde på at strikke flere af den slags trøjer, men rullekanterne er jeg egentlig ikke så begejstret over, så en anden gang vil jeg strikke ribkanter i stedet for.

Køkkenprojektet skrider fremad og vi er klar til tømreren kommer mandag morgen og sætter det op. Vi håber at kunne lave mad i vores nye køkken fra på onsdag……bare ærgerligt at jeg lige præcis skal starte på en 5 dages aftenvagt onsdag, så det bliver ikke mig der kommer til at indvie køkkenet. Jeg glæder mig utrolig meget til at kunne bage og lave ordentligt mad igen…..lige nu får vi godt nok mad, men det er noget der er nemt og enkelt at lave, så det skal blive en ren svir at kunne bruge ovnen igen. Kogeøen fra det gamle køkken står i garagen, så jeg har da komfur, men ingen ovn og den mangler jeg….og så min opvaskemaskine he-he.

strømpegarn 002Mit nye køkken er klar til montering.

Posten har været med en dejlig pakke i dag….uden afsender, så jeg må se om jeg kan gætte hvem den er fra.

strømpegarn 001

2 nøgler strømpegarn i skønne forårsgrønne nuancer…..I LOVE IT….Tusind tak til den hemmelige giver.

lørdag, marts 17, 2012

Strømper til manden

Ja for han blev nemlig noget så misundelig da jeg strikkede strømper til min far.

Nu har jeg så strikket et par til ham også, han skal da ikke føle sig snydt Smiley

blandet 009

Fakta

Opskrift. Min sædvanlige basisopskrift

Garn: Super Soxx Color fra Lang Yarns ca 80 gram til str. 44

Pinde nr: 2½

Jeg er ikke særlig kreativ lige for tiden, så der kommer nok ikke så meget strik på bloggen i resten af måneden, men muligvis kommer der billeder af køkkenrenoveringen Smiley

nedrivning 001

køkken 001køkken 003

Jeg glæder mig selvfølgelig især til at vise billeder af mit nye køkken, men det må vente lidt endnu. Efter planen skal det sættes op i ugen før påske. Nu skal vi først ha´ nyt loft og gulv lagt og tapetseret og malet, så der er nok at gi´ sig til.

tirsdag, marts 13, 2012

Halløjsa

Det er godt nok længe siden jeg sidst har blogget, men det er kun fordi jeg har haft travlt med så meget andet.

Blandt andet at omstille mig til nyt job med en anden arbejdstid end jeg plejer og samtidig skal vi i gang med at lave nyt køkken, så jeg har været ved at pakke det ned som vi ikke lige står og skal bruge hver dag. Det synes jeg faktisk har været lidt svært at overskue, for til daglig synes jeg jo at jeg bruger noget af det hele, så hvad skal man lige pakke væk??

Vi har tømt skabe i bryggerset og sat noget køkkenudstyr derud og derudover er der ryddet op i skabene i garagen….ja vi har faktisk et køkken i garagen også, men normalt bliver det brugt til mandens skrammel, såsom søm og skruer og værktøj. Nu er de fyldt op med kolonialvarer.

Nå det var lidt om hvad jeg har fået tiden til at gå med de sidste 2 uger, men jeg har skam også strikket lidt indimellem.

Det er blevet til et Wingspan, som er vældig populært lige for tiden. jeg har lavet det i almindeligt selvstribende strømpegarn, men hvis jeg skal lave det igen, så vil jeg bruge noget garn med lange farveskift som jeg har set at rigtig mange har gjort og det er altså sindsygt flot. Jeg synes egentlig ikke det er velegnet som sjal, men brugt som et tørklæde kan det sagtens gå an. I følge opskriften er det nok med 100 gram strømpegarn, men jeg rendte tom for garn da jeg var ved at lukke af, så jeg måtte i gemmerne, hvor jeg fandt noget lille strømpegarn i samme farve som den lille i det selvstribende, så det brugte jeg til aflukningen. Ja ja det er godt at man har et lille lager af alt muligt garn he-he.

blandet 001

FAKTA

Opskrift: Wingspan

Garn: 100 gram Hjertegarn Bamboo strømpegarn + en stump lilla Arwetta

Pind: Addi Turbo 3½


På mit arbejde stod jeg og manglede en nøglesnor, så jeg har hæklet en af slagsen. Jeg har endnu ikke haft den med, men i morgen når jeg skal på arbejde igen, så kommer den med.

blandet 008

Opskrift: Nogenlunde den her

Garn: Bumbo bomuldsgarn

Hæklenål: Clover nr 3½