lørdag, december 31, 2011

Godt nytår

nytår 2012

I ønskes allesammen et rigtig godt nytår og tusind tak for alle de søde kommentarer I har skrevet til mig i 2011.

Jeg er ikke sikker på jeg bliver det festligste selskab i aften, da jeg har været på job i 6 dage i træk og i dag havde jeg først fri kl 15.30 så jeg er træt, men det er sådan det er når man arbejder med mennesker. De kan ikke bare pakkes sammen og stilles væk indtil jul og nytår er ovre.

Vi skal heldigvis bare være os selv i aften og hygge os med noget god mad og en flaske vin. En smule fyrværkeri er indkøbt, så et nytårsknald får vi nok også Smiley, der blinkerFest-smiley

fredag, december 30, 2011

Årets sidste færdige strik

 

lilla strømper 002

Undskylder på forhånd billedkvaliteten, men jeg har lige pt ikke overskud til at gøre noget ved det, så I må tage det som det kommer.

Der er vel egentlig ikke så meget at sige, andet end jeg har strikket endnu et par strømper…..nr 13 i 26ppii, så nu er jeg halvvejs, hvilket passer meget godt med at der er gået et halvt år og der er et halvt år tilbage Smiley

Edit: Ved nærmere optælling viser det sig, at det faktisk er nr 14, så jeg er for engangs skyld lidt foran Smiley

mandag, december 26, 2011

Sokkehoved

Når man nu strikker en hue i strømpegarn, må det jo blive til et sokkehoved!

Hue 016

I får altså kun et billede bagfra, da alle de andre billeder afslører for mange af de grå hår jeg har på hovedet.

Egentlig var det meningen Andreas skulle ha´ huen, men men men, den unge herre mener huen kradser og så skal han ihvertfald ikke ha´ nogen hue.

Huen er nu egentlig meget sød, baggy og lidt nissehueagtig hvis den havde været rød og hvid. Ren og skær tv-strik, når først ribben er overstået er det bare ret ret og ret….lige ud af landevejen.

FAKTA

Opskrift: Sockhead hat (ravelry)

Garn: 70 gram Bumbo strømpegarn fv. 171

søndag, december 25, 2011

Glædelig jul

Jeg ved godt jeg er en dag forsinket med ønsket om en glædelig jul, men bedre sent end aldrig og julen er jo heller ikke slut endnu.

juleaften 2011 010

I dag er dagen derpå, og efter min mening den allerbedste dag i hele julen. Jeg elsker 1. juledag. Her er det en dag hvor der bare slappes af og kigges på alle de dejlige julegaver man har fået. Efter en hektisk måned er det helt skønt at selv ungerne er totalt afslappede og bruger en masse tid på bare at slappe af og lege med alt det nye og spændende legetøj.

Jeg har haft mange arbejdsdage i december og skal afsted allerede i morgen igen og resten af julen, helt frem til den 31. december kl 15.30 så det er ikke nogen lang juleferie og derfor skal dagen i dag bare nydes med at lave så lidt som overhovedet muligt.

Fortsat rigtig god jul til alle jer derude.

onsdag, december 21, 2011

Strikkemor

tegning 002

Den anden dag kom Andreas med en tegning han havde tegnet af mig.

Bortset fra at jeg vist aldrig har strikket iført nissehue, så ligner den da meget godt Smiley, der blinker

Og så til noget helt andet. Jeg tror sørme også vi bliver færdige til jul i år, selvom jeg til tider har syntes det så sort ud. På trods af at jeg er arbejdsløs, har jeg vist aldrig arbejdet så meget som i december i år. Jeg er afløser på 2 plejehjem og i hjemmeplejen hvor jeg var elev og jeg skal love for der har været bud efter mig, men det er kun dejligt at få lov til at vise hvad man kan og få brugt sin uddannelse, selvom der pt. ikke er noget fast arbejde. Det at være afløser betyder også at man kommer til mange forskellige borgere, så ens arbejdsdag er totalt uforudsigelig og jeg vil mene at det giver en masse erfaring og samtidig lærer jeg stadig en hel masse nyt, da jeg jo kommer ud til ting jeg aldrig har prøvet før. Det betyder også at man er mega træt når man kommer hjem, netop fordi der er så meget nyt hver dag man skal forholde sig til, men hold da op, hvor jeg elsker det job. I skrivende stund tror jeg simpelthen ikke på jeg nogensinde bliver træt af det.

Jeg er spændt på om der også efter nytår er så meget afløserarbejde eller om det bare er en stakket frist. Allermest ønsker jeg mig et fast job, så jeg krydser fingre for at sådan et dukker op i det nye år Smiley

mandag, december 19, 2011

Kors hvor er de grimme.

Garnet lå ellers og så så pænt ud på hylden i Super Best. Pyt, ungerne er ligeglade, bare de har sokker så er de tilfredse.

strømper 004

Sokkerne er strikket i Bumbo strømpegarn fra Super Best. Jeg synes ikke garn med lange farveskift er velegnet til sokker, men jeg kan forestille mig at det er rigtig flot til sjaler.

Overskuddet til at blogge og for den sags skyld strikke, har ikke været så stort på det sidste, så I må undskylde mit fravær. Jeg satser på det bliver bedre med tiden.

lørdag, december 10, 2011

Knæk….

…..en storm med vindstød af orkanstyrke ramte nordjylland i går og det kunne vores blågran altså ikke holde til.

Jeg var lige nået hjem fra arbejde og havde sat mig til kaffebordet, da et brag lød i haven og der lå altså vores store træ.

væltet træ 003Billedet er taget igennem terassedøren, få sekunder efter det væltede.

Nå, men så har jeg lige opdaget, at jeg ikke har skrevet nogen indlæg i december, men det er altså fordi der ikke har været en skid at skrive om. Strikket bliver der næsten ikke, men det skal nu nok komme igen.