onsdag, november 30, 2011

Det er ikke meget…

…der bliver strikket her på matriklen. Al min tid har gået med at skrive ansøgninger og rende mulige arbejdsgivere på dørene. Det har da også givet pote og fra i morgen har jeg 2 afløserjobs og de første to vagter er i morgen og på fredag. Jeg håber på jeg kan snige mig op på mindst 20 timer ugentligt, hvilket er jobcenter/a-kassens krav for ikke at sende mig ud i aktivering.

røde strømper 004

Det er dog blevet til et par strømper. Selvfølgelig var der en knude på garnet og derefter var farveforløbet omvendt! Øv, jeg hader det, men jeg gad ærlig talt ikke at gøre noget ved det og da fødderne egentlig er blevet rimelige ens, så må det være sådan de ser ud.

røde strømper 001

Nu hvor vi nærmer os den 1. december, har jeg fundet lidt julepynt frem.

fredag, november 25, 2011

Langtidsholdbar

Ja det er godt at garn har lang holdbarhedstid…..medmindre det selvfølgelig bliver angrebet af møl!

restegarnstæppe 003Og bedst som man trykker af, så blæste der en vældig vind!

Firkanterne til tæppet her begyndte jeg på i 2008, så man kan vist roligt kalde det en UFO der er blevet til en FO.

restegarnstæppe 005

Egentlig skulle det ha´ været et stort tæppe, men jeg gad ikke blive ved med at hækle firkanter, så nu er de syet sammen og blevet til et barnevognstæppe.

restegarnstæppe 007

FAKTA

Ide: Tyvstjålet herfra

Garn. Rester af 4-trådet strømpegarn

Hæklenål: nr 2½

Tæppet måler 78 x 101 cm og vejer 430 gram.

tæppe af rester 016

torsdag, november 17, 2011

Hindbær muffins

Jeg fik lige lyst til at bage muffins.

hindbærmuffins 002

Opskrift 12 stk

  • 150 g sukker
  • 1 æg
  • 50 gram oliemargarine
  • 300 g hvedemel
  • 2 spsk kokos
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk vanillesukker
  • 2,25 dl minimælk
  • 75 gram hvid chokolade
  • 100 gram frosne hindbær

Hindbærrene tøes let op og “plukkes” i mindre stykker.

Chokoladen hakkes groft

Æg og sukker røres til det er hvidt. Oliemargarinen tilsættes og der røres godt. Hvedemel, kokos, bagepulver og vanillesukker blandes sammen og tilsættes skiftevis med mælken og der røres godt. Chokoladen vendes forsigtigt i dejen. Til sidst tilsættes hindbærrene og der røres meget forsigtigt.

Dejen fyldes i muffinsforme og bages ved 200 gr. i 20 min.

En klat glasur på toppen og de smager mums sammen med et krus varm kakao.

 

mandag, november 14, 2011

Sorte strømper # 10 ppii

En gang for længe siden (sidste år) bestilte min niece et par sorte strømper. De har så lagt i strikkekurven i næsten et år, hvor jeg bare har manglet en halv sok. Grunden til det har varet så længe, tror jeg er fordi jeg synes sort er så kedeligt at strikke med, og der dukkede hele tiden noget nyt op, som var mere spændende.

sortestrømper

lørdag, november 12, 2011

Surprise

surpriseparty

Under påskud af at vi skulle ud at spise, fik manden lokket mig ud af huset i aftes. Mens vi spiste sad jeg og irriterede mig selv over, hvorfor pokker han absolut skulle sidde med den mobiltelefon hele tiden.

Da vi kom hjem undrede jeg mig over, hvem pokker der havde sat flag ud i indkørslen, men jeg fattede stadig ingenting. Lige indtil jeg fik åbnet døren og gik ind!

Huset var fyldt med gæster der skrålede SURPRISE. Manden og min svigerinde havde arrangeret det hele uden jeg havde opdaget noget som helst.

Jeg må sige, at jeg fik hvad jeg kunne spise i går, for der var altså også sørget for mad og vi havde jo lige spist, men det var den eneste undskyldning han kunne finde på for at lokke mig ud af huset.

Tak for en dejlig aften til hele min fantastiske familie ❤

fredag, november 11, 2011

Så skal der hygges

Dimmisionsfesten er overstået og eksamensbeviser er blevet overrakt. Desværre er der fejl i alle beviser fra mit hold, så vi får de rigtige med posten i næste uge. Øv, men det er sådan det er!

Nå, men nu er det weekend og jeg vil tillade mig at læse noget skønlitteratur nu. Ud med alt faglitteratur og ind med nogen blodige kriminalromaner….me like!

bøger-weekend

God weekend til jer derude

torsdag, november 10, 2011

Hvad strikkekurven gemte

Tusind tak for alle kommentarerne på forrige indlæg. Det er så hyggeligt at I har lyst til at kommentere……jeg har jo ikke selv været for flittig med kommentarer, men jeg følger trofast med hos jer og lover at der nok skal falde kommentarer rundt omkring igen.

Min strikkekurv(e) er fyldt med alverdens projekter som ikke er afsluttet. Nogen mangler meget, andre lidt og nogen helt tredje mangler kun meget lidt.

Bla. de her 4 par babystrømper, som kun manglede at få hæftet ender. Det er hermed gjort!

babystrømpercollage

Strømperne tæller som nr 6, 7, 8 og 9 i 26 ppii, selvom det føles som lidt snyd, når de er str. baby. Heldigvis er der også voksenstrømper i strikkekurvens gemmer.

onsdag, november 09, 2011

Blomsterhav

Endelig kom dagen hvor jeg kan kalde mig social- og sundhedshjælper.

Blomsterhav

Jeg bestod den afsluttende eksamen med et 10 tal, så jeg er bare så glad lige nu.

I de sidste uger er der ikke blevet strikket meget, eller lavet andre sjove ting for den sags skyld. For det meste har bordet herhjemme set sådan ud.

blomster 556

Nu håber jeg bare der dukker et job op i den nærmeste fremtid!