lørdag, april 30, 2011

Bare fordi….

…man ikke er vild med havearbejde kan man jo godt tage med til plantesalget og bestemme hvad der skal plantes i haven!

Blomster collage

Men spørg mig ikke, hvad de forskellige blomster hedder, for det aner jeg ikke en hujende fis om, men det ser da pænt ud.

tirsdag, april 26, 2011

Bier

Endelig kan jeg melde færdig på det her projekt. Det har virkelig trukket tænder ud og drillet så jeg har været en pestilens for familien. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har strikket forkert og ikke nok med det, så blev alle delene til trøjen skæve, sikkert på grund af det er perlestrik, ellers ved jeg ikke hvorfor. Det har lagt i skammekrogen i perioder, indtil min samvittighed bød mig at finde det frem igen. Det er nemlig bestillingsstrik, så det skulle jo gøres færdigt. Skævheden er det nogenlunde lykkes at få væk med vand og stræk, så jeg er endt med et resultat jeg kan leve med, men bestemt ikke det bedste jeg har lavet.

bier 006

Sættet er strikket i Mandarin Petit fra Sandnes

Opskriften er fra hæfte nr 0305 barn 0-4 fra Sandnes

lørdag, april 23, 2011

Ihh altså

Tænk at man kan blive helt nostalgisk, bare fordi man har lavet citronfromage til gæsterne i aften.

citronfromage 001

Barndommens yndlingsdessert

fredag, april 22, 2011

Kække striber

Det kalder Eva farven på det håndfarvede garn jeg vandt for et stykke tid siden i en Give Awayhendes blog.

Og hun så sandelig ret i at de er kække. Denne gang gik jeg ud over mit princip, om at strømper helst skal være ens, for det er nok ikke så nemt når garnet er håndfarvet.

kække striber 009

Men hov, se hvad der skete da jeg strikkede foden….pludselig er begge fødder så godt som ens.

kække striber 008

Og det er vel mest foden, fremfor skaftet, man ser når strømperne er på, så det er endt med at blive et par totalt i orden strømper.

Endnu en gang tak for det fine garn Eva.

kække striber 007

 

kække striber 002

GOD PÅSKE ALLESAMMEN

tirsdag, april 19, 2011

Fru tudeprinsesse

Mine tidligere klassekammerater fra Dental College går i disse dage til svendeprøve. Det er mærkeligt og lidt trist at tænke på, at jeg skulle ha´ været blandt dem. Jeg har været lidt "tudeprinsesse" over det, men det kan jo ikke hjælpe noget. Selv om jeg er "tudsk" kan jeg heldigvis sagtens glæde mig over deres gode resultater.

Til evt. nye læsere kan jeg fortælle, at jeg var ved at uddanne mig til tandklinikassistent, men på grund af tandlægens pludselige død, mistede jeg min praktikplads. Jeg har tidligere skrevet om det her på bloggen, men har slettet indlæggene.

lørdag, april 16, 2011

Selvfølgelig….

..skal jeg nok få strikkelysten tilbage og jeg strikker sørme også stadigvæk, bare ikke så meget som før. I dag er jeg langt mere optimistisk end den anden dag, hvor jeg nok var lidt “nede”. Jeg har endda købt garn i dag. Aldi´s tilbud om strømpegarn kunne jeg altså ikke stå for, så der røg 4 pakker á 4 nøgler + strømpepinde med hjem. Så mange strømpepinde får jeg nok ikke brug for på én gang, har jo en del i forvejen, men det er da altid godt at ha´ et bette lager, hvis der skulle blive en pind væk Smiley, der blinker

lørdag 002

I formiddags var vi i Aalborg og hente min nye vogn. det er en skøn “bette spand” som jeg er sikker på, jeg bliver glad for.

lørdag 004

Sandelig om ikke også jeg fik blomster af sælgeren, da jeg fik nøglerne til bilen. Det har jeg lige godt aldrig prøvet før. Må vist ha´ en snak med ham vi plejer at købe bil hos Smiley, der blinker

lørdag 001

God lørdag til jer derude!

torsdag, april 14, 2011

Selv børnene har bemærket det…

Jonas sagde det højt i dag “ Mor du strikker næsten aldrig mere”.

Næh det bliver da ikke til meget lige for tiden. Spekulerer lidt på om det kapitel af mit liv er ved at være ovre. Kan man virkelig få nok af garn og strik?

søndag, april 10, 2011

Forårsklar

forårsklar 006

Mens jeg har været i gang med uddannelse har jeg kørt i lånebil, men nu er det ved at være slut. Den har fået en overhaling både udenpå og indeni og er klar til aflevering.

Suzuki_Alto_8519439

Jeg har nemlig købt min helt egen lille dyt (og den er kun min!) En 1 år gammel Suzuki Alto, som forhandleren regnede med, han kunne nå at gøre klar til aflevering på fredag. Billedet er ikke af min bil, men en der er helt magen til.

forårsklar 001

Lige for tiden har jeg travlt med meget andet end strik, men huen til sættet med bierne er da blevet helt færdig og det varer nok heller ikke længe inden trøjen er klar.

mandag, april 04, 2011

Lige om lidt….

…sidder jeg på skolebænken igen.

logo

De næste 8 uger står den på diverse casearbejde, lektier osv. men det skal nok blive hyggeligt.

søndag, april 03, 2011

Familieweekend

Weekenden har stået i familiens tegn. Sammen med hr. gemalens søskende og forældre har vi været på weekendtur. Vi havde lejet 3 sommerhuse i Arrild Ferieby. Vi samledes alle 15 til hygge i det største hus.

arrild 001

PÅ VEJ

arrild 042

“VORES” HUS

Lørdag morgen spiste vi alle morgenmad sammen og da vi alle var velforsynede tog vi på tur.

arrild 009

SØSTJERNE PÅ RØMØ STRAND

arrild 013

HAVNEBY RØMØ – FÆRGEN TIL SYLT/SILD

arrild 018

JONAS & ANDREAS VED HØJER SLUSE

arrild 033

SCHACKENBORG MØGELTØNDER

Fra Schackenborg kørte de unge til grænsen, mens vi “gamle” kørte hjem til eftermiddagshygge på terassen, hvor der var 21 grader.

arrild 044

AFTENSMAD PÅ RESTAURANT – KAN ANBEFALES!

Søndag morgen var der igen morgenmad i “samlingshuset” og efter oprydning og rengøring af alle 3 huse, var det tid til hjemrejse igen.

Vi blev så glade for “vores” hus, at vi har lejet det igen til vores sommerferie.