søndag, februar 22, 2009

Fastelavnsboller og lidt strik


Jonas skal have fastelavnsboller med i skole i morgen, så jeg har været i gang lige fra morgenstunden, med at bage. 60 stk er det blevet til. Heldigvis skal han ikke have dem alle med, så senere i dag kommer der glasur på nogen af dem og så skal vi smovse ;-)


I løbet af ugen der gik, blev jeg også færdig med et halstørklæde. Egentligt var garnet tiltænkt et sjal, men jeg ved med mig selv at jeg får langt mere fornøjelse af et halstørklæde, så det valgte jeg at strikke i stedet for.
Garnet jeg har brugt er Fonty Ombelle og effektgarnet hedder UP 21. Jeg har slået 50 masker op på p 6 og strikket 4 p ret i hver farve og 2 p ret i effektgarnet. Det vil sige , jeg startede godt nok med 4 p blå, 2 p grøn og 4 p blå, men fortrød. I stedet for at trævle op fortsatte jeg med 4 p af hver og så sluttede jeg selvfølgelig ligesom jeg startede. Så er der ikke nogen der kan se, at det ikke skal være sådan :-))

lørdag, februar 21, 2009

Føj hvor det sner


Det er ikke så nemt at se på billedet, men faktisk så sner det skomagerdrenge i øjeblikket. Ældste er lige kommet hjem fra reklameturen, der har varet noget længere end den plejer. Det er nu ikke fordi vi har så skrækkeligt ondt af ham, for turen skulle jo udskydes til det ikke kunne være længere. Hvis nu han var gået noget før kunne han ha´ undgået det værste snevejr, men man vil jo ikke lytte til oldgamle og fornuftige forældre:-)
Godt man kan være indendørs og hygge sig med stearinlys, kaffe og strikketøj;-)

søndag, februar 15, 2009

Forårstrøje undervejs


Undervejs på mine pinde er en forårstrøje. Det er ved at være et stykke tid siden jeg startede på den, men der har været andre ting der pludselig virkede mere spændende og den fik lov til at ligge. Nu er den fundet frem igen og jeg håber jeg når et pænt stykke på den i dag.
Den er meget simpel at strikke, oppefra og ned med striber. Jeg strikker i Supersoft fra Marianne Svit og noget skønt garn jeg fik af Annette i sommers.

lørdag, februar 07, 2009

Pigetrøje


En pigetrøje størrelse 3 år er færdig. Guderne må vide, hvem der skal ha´ den, men mon ikke jeg render over nogen der kan bruge den. Opskriften har jeg fundet på Coops hjemmeside. Garnet er Firenze fra Coop.



I dag har jeg købt garn til denne model fra Drops design, men jeg har lige noget andet jeg skal være færdig med først. Håber jeg klarer at vente med at gå i gang ;-)

Udover det har min mor i dag spurgt om jeg vil strikke nogen helt almindelige strømper til hende. Det vil jeg selvfølgelig gerne gøre og har tænkt mig at jeg vil forsøge mig med magic-loop metoden.