lørdag, november 29, 2008

Længe siden sidst...

...men jeg lever skam i bedste velgående, der har bare været andre og vigtigere ting at ta´ sig til, både på hjemmefronten og i skolen.
Lidt strik kan jeg dog fremvise. nemlig et par sokker til min far. Strikket i Aldis strømpegarn.


Derudover har jeg også strikket en stola efter en opskrift af Karen Noe. Det var egentlig meningen at jeg ville strikke den i noget andet garn, men jeg havde en rest Kauni tilbage og skulle bare lige se, om jeg i det hele taget kunne finde ud af, at strikke den. Resultatet synes jeg helt godt om, så den har fået lov at overleve. Måske jeg strikker den igen i noget andet garn.

søndag, november 16, 2008

Elefanter i strikkekurven


Lige siden i sommer har der boet elefanter i min strikkekurv, men nu er de flyttet ud i køkkenet.
Grydelapperne skulle have været færdige inden den 1. oktober for at kunne være med i gryte-klut alongen på Hobbyboden, men det blev de altså ikke.
Opskriften er hjemmekomponeret. Jeg fandt et diagram på en elefant et sted på nettet og så har jeg regnet og tegnet lidt og det kom der altså de her grydelapper ud af.

fredag, november 14, 2008

Hjertegave



Min mor kom hjem, helt som planlagt i tirsdags og i den anledning har jeg købt dette smukke forsølvede hjerte til hende. Hun får det i morgen, når vi skal til min fars fødselsdag. Apropos fars fødselsdag, jeg plejer jo altid at strikke sokker til ham som han får som en ekstra gave fra os, men trods det at jeg har strikket mange par sokker her på det sidste, ja så har jeg helt glemt sokker til ham. Han må få dem senere, mon ikke det går an?

lørdag, november 08, 2008

Småtterier



Trods manglende strikkemotivation er det lykkes mig at blive færdig med min hue og et par sokker til Rokken.
Faktaboksen til huen kan findes her, bare udskift garnet med Smart.
Faktaboks til sokkerne, gider jeg ikke lave:-))

Ellers er der fuld drøn på her. DSB sørger hver dag for at jeg ikke har for meget tid til overs herhjemme. Det er ufatteligt, at de kan blive ved med at finde på undskyldninger for deres forsinkelser, men det kan de altså. Heldigvis er det da endnu lykkes mig at komme hjem, inden jeg igen skal afsted, så tak for det DSB.

Både i dag og i morgen skal der holdes børnefødselsdag, så indlægget her blir skrevet, mens bollerne hæver.

På tirsdag blir min mor endelig udskrevet efter 3½ måned på sygehuset. Hun er næsten ligeså god som før, men der mangler stadig lidt. Jeg ved hun glæder sig rigtig meget til at komme hjem og med lidt hjælp fra os allesammen, så skal det nok gå.

Mandag i uge 47 skal jeg i en uges praktik, så der er også noget der, jeg kan glæde mig til og ved I hvad, det er kun 100 meter fra en garnforretning, så det kan godt være det blir lidt dyrt at være i praktik ;-))))

mandag, november 03, 2008

Andreas har fødselsdag


Tillykke med de 8 år i dag Andreas.
Andreas´ højeste ønske var at få noget Lego, så det har han selvfølgelig fået. Lige nu ligger der en million bitte små legoklodser der skal samles til en lufthavn med fly osv.
Ellers så startede hans dag med et besøg hos tandlægen, for han har været meget uheldig her i weekenden. Under leg gik det lidt vildt til og han mistede en tand og 2 andre tænder blev beskadiget. Det er da lidt surt at starte sin fødselsdag med tandlægebesøg, men det klarede han nu fint og da tandlægen så at det var hans fødselsdag i dag, så blev der ellers åbnet for gavekassen. Udover de sædvanlige to ting de må ta i skuffen, havde han masser af klistermærker og nøgleringe med hjem, 2 nye tandbørster og tandpasta fik han også, så han var stolt og glad.

søndag, november 02, 2008

6 særheder om mig.

Annette har tagget mig og vil gerne høre om mine særheder;-)
Der er mange, men jeg vil prøve at indskrænke dem til 6 stk.

1. Jeg går fuldstændig i panik, hvis mine børn slår sig og jeg tuder ligeså meget som de gør. Jeg har efterhånden indset at det ikke er videre beroligende for dem, for når først jeg falder til ro igen, så gør de det som regel også.

2. Jeg er meget meget følsom og tuder næsten hver gang jeg ser tv-avis. Jeg synes der foregår så meget sørgeligt rundt om i verden.

3. Jeg er dybt bekymret for Danmarks fremtid. Danskerne er villige til at ofre mange mange penge på flere udlandsrejser om året, glaseret tegltag og fladskærmstv osv, men kommer det til snakken om at betale mere i skat, så vi kan få nogen ordentlige skoler til vores børn og en ordentlig pleje af vores ældre og syge, så er vi ikke så villige mere. Det synes jeg er bekymrende for det fremtidige velfærdssamfund.

4. Når jeg læser avis, starter jeg altid med at læse bagsiden først.

5. Jeg er vild med ost i alle afskygninger og min madpakke kan sagtens indeholde 4 halve med forskellige oste på.

6. Ballon´er er noget nær det værste jeg ved og jeg prøver altid på at undgå at børnene får nogen med hjem fra diverse børnefødselsdage, markeder og byfester. Det er nu ikke altid det lykkes mig. Grunden til jeg hader dem så meget, er et traume fra min barndom;-)

De fleste bloggere er vist allerede ramt af legen, så jeg gir ikke bolden videre, men er der nogen der føler sig forbigået, så værsgo!